Project Description

Jezus leerde zijn discipelen niet hoe zij moesten preken, Hij leerde ze niet hoe ze een collecte moesten ophalen. Hij leerde ze ook niet hoe ze een website moesten bouwen of een evangelisch magazine in elkaar moesten zetten, maar Hij leerde ze wel, hoe zij moesten bidden!

In het Nieuwe Testament gaan 500 verzen over gebed en dat is niet voor niets. We kunnen niet zonder gebed, want gebed is de enige manier om met God te communiceren. Je kunt niet zeggen Heer ik hou van U en nooit met Hem praten, want bidden is práten met God! Niet alleen vrágen aan God! Het is een samenzijn met onze Vader! Het is genieten van elkaar! Zijn in Zijn tegenwoordigheid. Intimiteit met God! Een relatie gebaseerd op liefde!

Gebed is niet God als een soort Sinterklaas in al je behoeften laten voorzien. Veel mensen bidden alleen, als ze iets van God nodig hebben of als ze in de problemen zitten of ziek zijn, maar bidden is niet om God jóuw wil te laten doen. Bidden is een voorbereiding, zodat wíj Góds wil gaan doen!

Wilt u TV evangelist Henk van Zon volgen? Dat kan via:
www.facebook.com/henkvanzonministries
www.facebook.com/deopenbaring
www.facebook.com/evangelietv
www.twitter.com/henkvanzon
www.pinterest.com/henkvanzon
www.instagram.com/henkvanzon
En via Periscope

Henk van Zon spreekt in diverse gemeentes door heel Nederland en heeft een eigen televisieprogramma wat wordt uitgezonden Family7.

Henk en Ellen van Zon zijn tevens vriend van F.M.F. (Friends for Ministries in Fellowship) Deze organisatie heeft als uitgangspunt: dienen en dienstbaar zijn. F.M.F is een fellowship voor voorgangers, oudsten en christelijke leiders op basis van onderlinge vriendschap, erkenning en relatie.