Project Description

Henk van Zon heeft een boeiend en bemoedigend gesprek over relatie met God, gezondheid en vitaliteit met Danny van der Giessen.

Gezondheid en vitaliteit vindt God belangrijk. Als we over veel energie beschikken, kunnen we meer betekenen in God’s Koninkrijk en het is onze opdracht. 1 Korintiërs 6:19-20 is daar duidelijk over: ‘Of weet u niet dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, die in u woont en die u ontvangen hebt van God, en weet u niet dat
u niet van uzelf bent? Je bent gekocht en betaald, dus bewijs God eer met je lichaam.’ (1 Korintiërs 6:19-20)

In deze serie worden Bijbelse eet- en leefgewoonten uiteengezet
door Danny van der Giessen, een deskundige op dit vlak met meer dan 30 jaar ervaring, sinds 1978. Door relatie met Jezus Christus zijn we behouden en zullen we eeuwig leven met Hem. God’s principes zijn praktisch voor het dagelijks leven.

We kunnen door toepassing van kennis verantwoordelijkheid nemen tijdens ons aardse leven, ten aanzien van ons lichaam en geest. Als we ons geestelijk voeden met Zijn Woord, maar slechte eet- en leefgewoonten ons lichaam en daardoor onze geest
beïnvloeden, ontstaat er onbalans en disharmonie. Voor de duivel koren is dit op zijn molen. Het is de hoogste tijd om ons fysiek te beschermen tegen ziekte, ongemakken en energieverlies en te zorgen dat we beschikken over veel energie, die we in vitaliteit en actie kunnen omzetten.

Henk van Zon spreekt in diverse gemeentes door heel Nederland en heeft een eigen televisieprogramma wat wordt uitgezonden Family7.

Henk en Ellen van Zon zijn tevens vriend van F.M.F. (Friends for Ministries in Fellowship) Deze organisatie heeft als uitgangspunt: dienen en dienstbaar zijn. F.M.F is een fellowship voor voorgangers, oudsten en christelijke leiders op basis van onderlinge vriendschap, erkenning en relatie.

Wilt u TV evangelist Henk van Zon volgen? Dat kan via:
www.facebook.com/henkvanzonministries
www.twitter.com/henkvanzon
www.pinterest.com/henkvanzon
en via Periscope.

Website Henk van Zon: www.henkvanzon.nl

Danny van der Giessen traint en coacht ondernemers en
leidinggevenden sinds 1993 en ontwikkelde vanuit uitgebreid research de GROW-methode©. Deze methode staat voor Gezondheid, Relaties, Ontwikkeling, Werk en Financiën.
Zie www.grow.nl en www.geloofinactie.nl