Project Description

Onze jaarlijkse eindtijdconferentie zal ook dit jaar weer gehouden worden in Zaal Coelenhage in Wezep. Adres: Zuiderzeestraatweg 486, 8091 CS Wezep. (300 meter van de snelweg A28 vlak voor Zwolle en 2 kilometer van het station in Wezep)

Wij houden van een compleet verzorgde conferentie en daarom is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een volledig verzorgde lunch en diner in de vorm van een buffet waarin u ONBEPERKT kunt eten en drinken voor de speciale prijs van 35,00 euro per persoon. Deze wordt geheel verzorgd door Restaurant Coelenhage.

Tijdens het eten heeft u op een ontspannen manier de gelegenheid om fellowship te hebben met mede broeders en zusters. In verband met de zaal en het eten willen wij u vragen of u zich wilt aanmelden voor deze conferentie, zodat wij voor de koks een inschatting kunnen maken hoeveel mensen er komen. Heel hartelijk dank!

Aanmelden kan via www.henkvanzon.nl.

Wij zien uit naar uw komst om met elkaar te genieten van diep onderwijs vanuit Gods Woord en fellowship met elkaar op deze prachtige centrale locatie in Wezep.