Project Description

Een zeer krachtige boodschap van evangelist Henk van Zon over het Bijbelboek Openbaring inclusief de opname van de gemeente en de grote verdrukking. Dit is het laatste deel van een serie eindtijd preken. Deze zijn opgenomen in Wezep tijdens de jaarlijkse eindtijdconferentie van Stichting Henk van Zon Ministries.

Al onze televisie Bijbelstudies zijn gratis beschikbaar, maar kosten wel geld om te maken. Uw gift is daarom van harte welkom. Voor meer informatie over Henk van Zon Ministries en giften: www.henkvanzon.nl.

Wilt u TV evangelist Henk van Zon volgen? Dat kan via:
www.facebook.com/henkvanzonministries
www.twitter.com/henkvanzon
www.instagram.com/henkvanzon

Website: www.henkvanzon.nl

Henk van Zon spreekt in diverse gemeentes door heel Nederland en heeft een eigen televisieprogramma wat wordt uitgezonden op Family7. Hij is tevens de organisator van de jaarlijkse Nederlandse eindtijdconferentie.

Henk en Ellen van Zon zijn tevens vriend van F.M.F. (Friends for Ministries in Fellowship) Deze organisatie heeft als uitgangspunt: dienen en dienstbaar zijn. F.M.F is een fellowship voor voorgangers, oudsten en christelijke leiders op basis van onderlinge vriendschap, erkenning en relatie.