TV-programma - Without Limits

Elke zondag een nieuwe aflevering!

Over Without Limits

Without Limits is een Bijbelstudieserie met tv-evangelist en auteur Henk van Zon. Het doel van het programma is om christenen èn niet-christenen aan te sporen om de juiste keuzes te maken. De naam van het programma is niet zomaar gekozen. In Matteüs 19:26 zegt Jezus: ‘Bij de mensen is dit onmogelijk, maar bij God zijn alle dingen mogelijk!’ God is een God ‘Without Limits’ en dat wordt zichtbaar door heel het programma heen. 

Het televisieprogramma wordt geproduceerd door Henk van Zon Ministries. Met het oog op de komst van de Here Jezus willen zij zoveel mogelijk mensen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Henk en Ellen van Zon zijn gericht op het dienen van God en de naaste en hebben van daaruit visie voor de redding van verloren mensen door het evangelie van Jezus. 

Waar te zien?

Het TV-programma Without Limits is al sinds 2007 te zien op de christelijke TV zender Family7. Elke zondag om 08.30 uur worden de meest uiteenlopende (actuele) onderwerpen behandeld. In het programma geeft Henk van Zon samen met andere bijbelleraren bijzondere en bemoedigende Bijbelstudies. Ook is het mogelijk om de zender online te bekijken via de website van Family7. www.family7.nl.

Overzicht Without Limits

Hieronder een overzicht van onze Without Limits TV Bijbelstudies. De eerste video is de nieuwste.