Zou het niet geweldig zijn als je God nóg beter zou leren kennen is 2018? Zou het niet geweldig zijn om meer intimiteit met God te mogen ervaren?

Zou het niet geweldig zijn om tijdens je gebed in de heerlijkheid van God te komen, waarin je de hemel geestelijk ziet opengaan en je dichtbij de Troon van God komt waar je Zijn liefde van heel dichtbij mag ervaren? Zou het niet geweldig zijn als als God duidelijk tegen je zou spreken en je zou vertellen wat je wel en niet moet doen?

God wil dit geven aan iedereen die Hem oprecht zoekt. Hij is met ons! Hij heeft het beste met ons voor! Hij heeft ons lief en wil ons door Zijn Heilige Geest leiden! De vraag is, wat geven wij Hem? Hoeveel tijd steken wij in onze relatie met God. Komen wij dagelijks in gebed tot Hem? Zijn wij dagelijks met Zijn Woord bezig of kijken wij elke avond televisie?

Hoeveel tijd brengen we door op Facebook? Zomaar wat vragen die u alleen zelf kunt beantwoorden.

Om God beter te leren kennen, zult je je tijd moeten investeren. Bidden en de Bijbel lezen om er achter te komen wie God werkelijk is en wat Zijn plan is met jou leven. Troontijd doorbrengen met God. Ik hoop dat dit ook jou prioriteit nummer één is in dit nieuwe jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *