Podcast - Without Limits

Beluister onze Podcast Bijbelstudies via je telefoon

Over Without Limits

Without Limits is een Bijbelstudieserie met tv-evangelist Henk van Zon. Het doel van het programma is om christenen èn niet-christenen aan te sporen om de juiste keuzes te maken. De naam van het programma is niet zomaar gekozen. In Matteüs 19:26 zegt Jezus: ‘Bij de mensen is dit onmogelijk, maar bij God zijn alle dingen mogelijk!’ God is een God ‘Without Limits’ en dat wordt zichtbaar door heel het programma heen.

De podcast wordt geproduceerd door Henk van Zon Ministries. Met het oog op de komst van de Here Jezus willen zij zoveel mogelijk mensen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Henk en Ellen van Zon zijn gericht op het dienen van God en de naaste en hebben van daaruit visie voor de redding van verloren mensen door het evangelie van Jezus. 

Waar te beluisteren?

Ook voor de podcast liefhebber, hebben wij audioversies van het programma Without Limits beschikbaar, onze podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Amazon Podcast. Ook is het mogelijk om via de audio player hieronder de afleveringen te beluisteren.

Overzicht Podcast

Hieronder een overzicht van onze Podcast Without Limits Bijbelstudies. De eerste podcast is de nieuwste.